Nawet tańsza niż na allegro

Dokładnie do wszystkiego, heh a worek tez ubrać ?

Rozumiem.
blueray21 pisze:Powszechnie się uważa, ze za nadciśnienie jest odpowiedzialna sól, inni twierdzą, ze sód ze soli, jednak w alternatywnej medycynie za to jest obwiniany chlor. Fizycznie organizm reguluje ciśnienie krwi poprzez poziom siarczków, które w zależności od rodzaju odpowiadają za chwilowe poziomy ciśnienia i długofalowe. Stąd siarczek sodu podany doustnie, może szybko i skutecznie obniżyć skok ciśnienia, medycy wam tego nie powiedzą. Podobnie, ale słabiej działa tiosiarczan sodu, przy jego rozkładzie w organizmie powstaje także siarczek sodu.
Szczególnie interesujące jest to, że zachorowalność na raka eksplodowała równolegle mainstreamową kampanią przeciwko soleniu potraw, co jest oszustwem na wyższym poziomie, gdyż żydzi solą na ostro wszystko co popadnie w ich jedzeniu, a w telewizji razem ze światem medycznym ostrzegają nas przed nadmiernym użyciem soli.
Powodem może być Sód, który jest także w lewej kolumnie tablicy okresowej. Zbyt mała ilość soli powoduje poważne problemy z zatrzymaniem wody (zawsze spragniony, dużo sikający), powoduje utratę jasności myślenia i ogólne osłabienie energii. Jedz dużo soli, by dobrze żyć z jasnym umysłem i dużą ilością energii, dodatkowo bądź dobrze nawodniony by nie być spragnionym. Jeśli sól powoduje to, że masz pragnienie, oznacza to, że po pierwsze nie masz wystarczającej ilości soli w organizmie, a po drugie, że masz za mało wody. To nie jest żaden mit, należy solić tak by jedzenie było smaczne, żydzi dokładnie to robią, mówili mi o tym, gdy byłem z nimi i dlatego wygrywają. Sól daje życie, a oni chcą byś był słaby i mało efektywny i nie mógł przez to przeciwstawić się ich tyranii.
Nie martw się o to by nie przesolić, właściwą miarą jest dobry smak jedzenia i poczucie, że więcej już soli nie potrzebujesz. Wtedy nagle poczujesz, że jedzenie nie smakuje dobrze i więcej go nie potrzebujesz.
SÓL RÓŻOWA SPOŻYWCZA a'1,3kg NIEJODOWANA
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów wprowadzamy do sprzedazy Kłodawską Naturalną Różową Sól Kamienną Spozywczą. Jest ona bogatym źródłem mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka.
Dzięki wydobyciu tradycyjną metodą górniczą możemy w soli zachować naturalne pierwiastki i mikroelementy zwane przez prof. Juliana Aleksandrowicza "pierwiastkami życia".
Produkt czasowo niedostępny, niebawem dostępny będzie w naszym sklepie internetowym http://www.sklep.sol-klodawa.com.pl
Opakowanie jednostkowe: słoik PET 1300 g
Opakowanie zbiorcze: karton (6 sztuk)
Opakowanie transportowe: paleta 374,4 kg (12 pakowań zbiorczych na warstwie, 4 warstwy na palecie)
Naturalna, krystaliczna, różowa sól kamienna z Kłodawy - dar natury sprzed 250 mln lat.
dama pisze:W tej KŁODAWSKIEJ bardzo droga jest przesyłka .
Co do ukrucenia złodziejom oszustom mozliwości zakupu to jestem Za.
Ciekawa jestem jaka jest ta PRAWDZIWA Himalajska sól.
A ten słoj jest piekny też taki chcę ile za przesyłke ?
Przy astmie korzystna jest sól, a szkodliwy jest nadmiar potasu.
Nadużywanie bananów, soku pomarańczowego i innych napojów o podwyższonej zawartości potasu może powodować ataki astmy, szczególnie jesli spożywa się je przed treningiem.
Efektem może być wywołany aktywnością fizyczna atak astmy.
W celach profilaktycznych spożyj przed treningiem trochę soli, która zwiększy zdolność płuc
do wymiany powietrza i zmniejszy wydzielanie potu.
Warto dodawać do soku pomarańczowego nieco soli, aby zrównoważyć rolę sodu i potasu
w podtrzymaniu niezbędnej objętosci wody wewnątrz komórek i poza nimi.
W niektórych kulturach soli się arbuzy i inne owoce, aby podkreslić ich słodki smak.
Owoce te zawieraja bardzo duzo potasu.Dodanie do nich soli pozwala zrównoważyć
działanie soli i potasu.
To samo należy robić z innymi sokami. (
)