Im dłużej się skupiam tym dłużej intelekt jest bezrobotny i ustępuje miejsca innym organom mojej formy

to pa

Przebiśnieg pisze:Ostatnio jedną z technik, która pozwala mi trenować intelekt jest obieranie orzechów z łupinek![]()
Im dłużej się skupiam tym dłużej intelekt jest bezrobotny i ustępuje miejsca innym organom mojej formy![]()
to pa
Przebiśnieg pisze:Następną dobrą oczywiście moim skromnym zdaniem metodą jest nastawienie się w czasie rozmowy na odbiór reakcji mojego ciała na słowa wypowiadane przez różnych ludzi![]()
Słucham co mówią w moim kierunku i sprawdzam reakcje swojego ciała![]()
Jeżeli czuje wzbudzenie obojętnie negatywne lub pozytywne sprawdzam dlaczego![]()
to pa
Przebiśnieg pisze:Następną bardzo skuteczną techniką relaksacyjną, która pomaga mi szybko odzyskać dobry humor![]()
Jest polewanie języka zimna wodą![]()
Studzi rozemocjonowaną głowę natychmiast.
Pozwala uniknąć wypowiedzenia słów, których można później żałować i które chciałoby się później hm odkręcić![]()
Po tej metodzie wracam do przerwanego kontaktu lub nawiązuje kontakt po doświadczeniach, które rozgrzały moja głowę hm do czerwoności![]()
Zauważyłem, że nie wypowiadam już słów których później mógłbym żałować![]()
to pa
ex-east pisze:Powiem tak , że po 4 godzinach oddychania synchronicznego z pewną osobą zauważyłem że jednocześnie nasze rozmowy na gg staja się synchroniczne, wyrażamy wspólnie te same myśli, jakbyśmy byli zestrojeni, w tym pozytywnym sensie . I do tego zdziwienie, że minęło aż 4 godziny a tak szybko, jakby parę minut zaledwie .
Sprawdźcie swoje efekty , spróbujcie ze znajomymi . Możemy się umówić że np o określonej porze wpadamy na pooddychanie razem
free688 pisze:
nasuwa sie jednak pytanie, czy oddychanie synchroniczne wplywa na mysli oddychajacych?