PRZEBUDZONY ODLOT
Cz. X
Symptomy II
Żyjemy siłą rozpędu, brnąc do przodu w systemowej rzeczywistości. Jednak budząca się nasza świadomość, czucie czy widzenie zaczyna nam burzyć miałki i płytki tryb codziennego życia.
Przez przypadek u kogoś oglądam TV z rozrywką na poziomie „zero myślenia” czy też sportowe wydarzenie bo są ważniejsze niż gość w domu, z wydzierającym się do mikrofonu komentatorem, którego zadaniem jest wymuszenie na nas jeszcze większych emocji – ale to już nie działa. Wręcz przeciwnie – odrzuca. Stwierdzasz, że szkoda twojego czasu i uwagi na coś, co nie wnosi nic nowego w twoją przestrzeń. Zjada tylko twój czas, głowa zaczyna boleć od niskowibracyjnego przekazu medialnego, głośnej muzyki w hali sportowej i przekrzykującego ową muzykę gościa, mającego pobudzic publikę do maksymalnych emocji. Jeżeli masz mozliwość , wyciszasz ten nieustanny jazgot decybeli. W końcu dochodzisz do wniosku, że zamiast tracić 3 godziny na wynik końcowy, wolisz poczekać na skrót w necie i w 15 minut wiesz, co i jak się zakończyło. To dbanie o własny czas, który można w bardziej sensowny sposób zagospodarować. Po jakimś czasie, wcześniej interesujace ciebie sportowe dyscypliny zwyczajnie przestają interesować, a czasem gdzieś widząc gadajace głowy ubolewajace, że ktoś nie wygrał albo z kretesem przegrał, zachowujące się tak, jakby miał nastapić koniec świata, to wygląda jak czysty systemowy cyrk na kółkach, który zaczyna ciebie śmieszyć, wręcz irytować. Zyskujesz cenny czas dla siebie, więcej wewnętrznego spokoju i możliwości spędzenie w ciekawszy sposób nowo zyskanego czasu tak chętnie do tej pory bezwiednie marnowanego....
Jesteś zaskoczony, że któryś raz z rzędu w kościele czujesz się „nie fajnie”, ale tam jesteś, bo co ludzie powiedzą, bo odprowadzasz na mszę osobe starszą zakotwiczoną w kościelnym dogmacie itp. Zaczynasz być biernym słuchaczem tego co słyszysz i widzisz na mszy. W końcu do ciebie dociera - zaraz – dlaczego mam być ciągle winny, marny, niegodny boskiego majestatu, umniejszając w ten sposób swojej osobistej boskości w połączeniu z Stwórcą (Źródłem). Tego typu narracja przestaje z tobą rezonować, przestajesz bić się w piersi na znak bycia winnym, przestajesz robić potrójny znak krzyża na czole i poniżej po czytaniu pisma świetego, nie wiedząc, że za każdym razem blokujesz w ten sposób swoje trzy najwyższe centra energetyczne (czakry) odpowiedzialne chociażby za postrszeganie pozazmysłowe, zza bezpośredni kontakt z Stwórcą. Wchodzisz wreszcie w stan totalnego neutralu, jesteś w tej przestrzeni przez godzine tylko fizycznie, gdyż mentalnie tworzysz własną przestrzeń w tej zaistniałej. Luzujesz swój wzrok, przyglądając się bezwiednie obrazom zawieszonym w światyni z wizerunkami świętych i...zauważasz, że z nielicznych obrazów zaczynają się do ciebie szyderczo śmiać „cienie” przypominające złośliwe byty, które zostały zakotwiczone w tych przedmiotach (obrazach) dzięki temu, który będąc ułomną ludzką istotoą z specyficzxnymi skłonnościami świecił te obrazy. Ot, taka niespodzianka, których bywa więcej. Można również trafić na zakotwiczenie w takiej przestrzeni nawet demonicznej istoty, która żywi się energia wiernych, będących w kompletnej nieświadomości powyższego faktu. Ale żeby nie było, że „tam” istnieje jedynie negatyw bo tak nie jest, zdarzały się również zaskakujące sytuacje.
Jeżdżąc do innego województwa co tydzień, by umożliwić rodzicom uczestnictwo w niedzielnej mszy, sam uczestnicząc w sposób bierny, zwłaszcza podczas tzw. kazania roglądałem się bezwiednie, gdy mój wzrok utknął w konkretnym miejscu na ścianie poza ołtarzem na wysokości około półtora metra od podłogi. Podskórnie wiem, kiedy coś zaczyna się dziać, więc tym bardziej zluzowałem wzrok, a na ścianie zaczęła formować się niezwykle piękna młodzieńcza kobieca twarz. Hmm, siedzisz sobie w ławce i zaczynasz widzieć coś, o czym nikt nie ma pojęcia. Wizerunek utrzymywał się tak długo, jak długo wykazywałem zaciekwaienie. Daleki byłem od fanatycznego entuzjazmu czy czegoś podobnego. Co tydzień przez 3 miesiace miałem przyjemność mieć kontakt z tą istotą. Mama wiedziała, że ja to w głębszych klimatach bujam i gdy jej mimowolnie opowiedziałem o moim widzeniu – jednoznacznie stwierdziła – Matka Boska. Po prosiłem, aby nikomi nie mówiła by uniknąć jakieś niekontrolowanej sensacji w małej mieścinie. Wielki szacunek, gdyż dotrzymała słowa do ostatnich dni życia na tym ziemskim padole. Wizerunek tej istoty w innych okolocznościach również przez inną osobe widzącą został jakby potwierdzony i nie przypomina rysami europejskiej twarzy, a tej z terenów gdzie pojawił się Jezus, gdzie uroda jest nieco inna, lecz niezwykle ujmująca, owalna twarz posiadająca w sobie niezwykłą moc nie tylko miłości...cdn.
Witam wszystkich użytkowników tego forum
17.03.23
Forum przeżyło dziś dużą próbę ataku hakerskiego. Atak był przeprowadzony z USA z wielu numerów IP jednocześnie. Musiałem zablokować forum na ca pół godziny, ale to niewiele dało. jedynie kilkukrotne wylogowanie wszystkich gości jednocześnie dało pożądany efekt.
Sprawdził się też nasz elastyczny hosting, który mimo 20 krotnego przekroczenia zamówionej mocy procesora nie blokował strony, tylko dawał opóźnienie w ładowaniu stron ok. 1 sekundy.
Tutaj prośba do wszystkich gości: BARDZO PROSZĘ o zamykanie naszej strony po zakończeniu przeglądania i otwieranie jej ponownie z pamięci przeglądarki, gdy ponownie nas odwiedzicie. Przy włączonych jednocześnie 200 - 300 przeglądarek gości, jest wręcz niemożliwe zidentyfikowanie i zablokowanie intruzów. Bardzo proszę o zrozumienie, bo ma to na celu umożliwienie wam przeglądania forum bez przeszkód.
25.10.22
Kolega @janusz nie jest już administratorem tego forum i jest zablokowany na czas nieokreślony.
Została uszkodzona komunikacja mailowa przez forum, więc proszę wszelkie kwestie zgłaszać administratorom na PW lub bezpośrednio na email: cheops4.pl@gmail.com. Nowi użytkownicy, którzy nie otrzymają weryfikacyjnego emala, będą aktywowani w miarę możliwości, co dzień, jeśli ktoś nie będzie mógł używać forum proszę o maila na powyższy adres.
/blueray21Została uszkodzona komunikacja mailowa przez forum, więc proszę wszelkie kwestie zgłaszać administratorom na PW lub bezpośrednio na email: cheops4.pl@gmail.com. Nowi użytkownicy, którzy nie otrzymają weryfikacyjnego emala, będą aktywowani w miarę możliwości, co dzień, jeśli ktoś nie będzie mógł używać forum proszę o maila na powyższy adres.
Ze swojej strony proszę, aby unikać generowania i propagowania wszelkich form nienawiści, takie posty będą w najlepszym wypadku lądowały w koszu.
Wszelkie nieprawidłowości można zgłaszać administracji, w znany sposób, tak jak i prośby o interwencję w uzasadnionych przypadkach, wszystkie sposoby kontaktu - działają.
Wszelkie nieprawidłowości można zgłaszać administracji, w znany sposób, tak jak i prośby o interwencję w uzasadnionych przypadkach, wszystkie sposoby kontaktu - działają.
Pozdrawiam wszystkich i nieustająco życzę zdrowia, bo idą trudne czasy.
/blueray21
W związku z "wysypem" reklamodawców informujemy, że konta wszystkich nowych użytkowników, którzy popełnią jakąkolwiek formę reklamy w pierwszych 3-ch postach, poza przeznaczonym na informacje reklamowe tematem "... kryptoreklama" będą usuwane bez jakichkolwiek ostrzeżeń. Dotyczy to także użytkowników, którzy zarejestrowali się wcześniej, ale nic poza reklamami nie napisali. Posty takich użytkowników również będą usuwane, a nie przenoszone, jak do tej pory.
To forum zdecydowanie nie jest i nie będzie tablicą ogłoszeń i reklam!
Administracja Forum
To ogłoszenie można u siebie skasować po przeczytaniu, najeżdżając na tekst i klikając krzyżyk w prawym, górnym rogu pola ogłoszeń.
Uwaga! Proszę nie używać starych linków z pełnym adresem postów, bo stary folder jest nieaktualny - teraz wystarczy http://www.cheops4.org.pl/ bo jest przekierowanie.
/blueray21
Objawy przebudzenia
- ZbyniuZbynio
- x 2
- x 28
- Otrzymał podziękowanie: 147 razy