1. kto to ten Henoch
2. dlaczemuu usunięto
3. kto ''usunięto''
4. jaki kanon
drążymy bajeczki?
1. kto to ten Henoch
@grzegorzadam na punkty od 1 -4 znajdziesz odpowiedź na tym forum ,jak również w sieci . Znajdź księgę Henocha i przeczytaj .Są w niej naprawdę ciekawe rzeczy i opisy .grzegorzadam pisze: ↑wtorek 26 wrz 2023, 23:161. kto to ten Henoch
2. dlaczemuu usunięto
3. kto ''usunięto''
4. jaki kanon
drążymy bajeczki?
Bardziej wirtualna rzeczywistosc niz symulacja. Slowo symulacja odnosi sie do czegos sztucznego. Jesli swiat jest wirtualny i plaski to nie trzeba zadnego kontenera czy przestrzeni znajdujacej sie w nim by go trzymac w jakikolwiek sposob.chanell pisze: ↑wtorek 26 wrz 2023, 21:29No dobra ale gdzie w tym wszystkim jest wewnętrzna Ziemia ? Podobno są do niej wejścia w różnych częściach planety . Nawet gdyby to były mity czy bajki ,to nie bez kozery mówi się ,że "w każdej bajce jest trochę prawdy " . Gdyby przyjąć ,że Ziemia jest płaska ,to jaka ta powierzchnia jest gruba ,jak to się wszystko trzyma w przestrzeni ? Nie wyobrażam sobie tego . Prędzej uwierzę w symulację komputerową niż w płaską Ziemię . Szkoda ,że nie możemy po prostu polecieć na orbitę i sprawdzić . Teraz to tylko spekulacje .
Tak ,masz rację ,trochę źle to sformułowałam .Bardziej wirtualna rzeczywistosc niz symulacja. Slowo symulacja odnosi sie do czegos sztucznego.
Świat już jest wirtualny ,prawie cały czas poruszamy się w wirtualnej rzeczywistości ,prawie cały czas w sieci . Przynajmniej tak mi się wydaje .Jesli swiat jest wirtualny
Nie wiem nic na temat wrzechswiata, czytajac pismo w tym co sie zachowalo ten swiat jest naszym miejscem. Mozna tylko dywagowac jak to jest tam dalej, ale nie ma zadnych dowodow na inne wymiary etc.
hippo-tezy, księgi, apokalipsy, taje-mity, manipulacje, wszystko we władaniu i z namaszczeniem
rozsądny facet, jak pojedynczy rodzynek w spleśniałym serniku..[O Biblii]: Jest to księga bardzo interesująca.
Zawiera wiele szlachetnej poezji, trochę pomysłowych baśni,
trochę ociekających krwią historii, trochę pożytecznych morałów,
mnóstwo nieprzyzwoitości i ponad tysiąc kłamstw.
Może i nie ma ale ja wiem że istnieją nie pytaj skąd bo po prostu wiem . Inne wymiary ,mogą oznaczać inne miejsca w czasoprzestrzeni . Tu masz ciekawy artykuł na ten temat :nie ma zadnych dowodow na inne wymiary etc.
No nie wiem czy akurat ten rok ,bo według kalendarza Słowiańskiego mamy rok 7532 . Co to za " chłopaki " ? Może jaśniej ?Jesli chlopaki z USA trafili z kalendarzem to mamy rok 5993 w obecnej chwili.
Nie oglądałam ,nie lubię horrorów ale wiem ,że filmy pokazują dużo prawdy . Ci co rządzą światem (kimkolwiek są ) informują nas poprzez filmy co będą robić lub co robią ,jednak ludzie uznają to za bajki .Osobiscie dochodze do wniosku, ze serial The Strain z 2014 roku odzwierciedla strategie dzialanie tej machiny
tak właśnie jest, ale to im się sypie też >> strajki , AI, przekombinowali..
https://youtu.be/sfcSg3EUe1o?si=GbTFu-CeFiaPrH9Egen Mirosław Hermaszewski o ziemi cały wywiad
ależ sypie, zaczyna brakować hajsów na te prodżekty.
Gdyby Ziemia była płaska..
200 DOWODOW ŻE ZIEMIA NIE JEST WIRUJĄCĄ KULĄ ERCIC DUBAJ ZBADAJ PŁASKĄ ZIEMIĘ!
Dlaczego nie mamy odwagi zobaczyć tego co jest za lodową ścianą?
https://youtu.be/eXsX8dMetuE?si=UEee8H19DDAAQizX25-07-2024 Jak Powstało Życie I My Na Ziemi - Krzysztof Jackowski - Tylko poczucia