Fajne sa te wspomnienia, gdy budowalo sie cos razem. Tyle bylo ciekawych rzeczy, aby moc sie nimi dzielic z innymi. To podobalo mi sie najbardziej, choc dzis ochlonelismy juz z tej euforii, wiem, ze sa sily, o ktorych oficjalnie mowic nie mozna (na razie!), wiec cala nasza sila polega w zjednoczeniu sie.
Z tym "Forum Darka" to mialam na mysli jedynie szybkie okreslenie, tak jak Forum K. Rogali, czy Leszka, czy jakies inne, ktore z imieniem kojarza sie zamiast dlugich nazw
Ale milo uslyszec, ze jest sie tu wspolwlascicielem. Ja juz dawno chcialam wprowadzic taki watek o szczegolnych zaslugach, bo jak mozna inaczej wyrazic wdziecznosc za otwieranie oczu, bezineresowne karmienie intelektualna strawa, sleczenie po godzinach, analizowanie cudzych przemyslen, problemy techniczne etc.
Ja trafilam na to Forum pare lat temu (nawet juz nie pamietam

), wepchnal tu mnie moj przyjaciel, z ktorym dyskutowalam na tematy glownie obcych i Milabu itp. Byl kiedys uzytkownikiem na starym Forum, ale uznal, ze teraz ja powinnam pisac, bo tu sa ludzie wyksztalceni i ja sie z nimi lepiej dogadam niz on. A na zachete wstawial moje teksty, z ktorych rodzila sie dyskusja, wiec ujawnilam sie.
Przez te lata poznalam wielu ciekawych ludzi, przeczytalam cale masy informacji, wzbogacilam sie duchowo, ale rowniez zauwazylam, ze nie wszyscy uzytkownicy maja czyste intencje. Niektorym zalezy wylacznie na prywacie lub szerzeniu blednych idei, lub co gorzej dezinformacji.
Pozostaje jednak optymistyczna i wierze, ze prawdziwego swiatla nie da sie niczym przeslonic i czystosc intencji zwyciezy, ze wiecej bedzie wspolczucia, wspolpracy i zainteresowania gloszona tematyka.
Zycze wszystkim wiele radosci na przyszlosc.