Drodzy forumowicze i goście!

W związku z "wysypem" reklamodawców informujemy, że konta wszystkich nowych użytkowników, którzy popełnią jakąkolwiek formę reklamy w pierwszych 3-ch postach, poza przeznaczonym na informacje reklamowe tematem "... kryptoreklama" będą usuwane bez jakichkolwiek ostrzeżeń. Dotyczy to także użytkowników, którzy zarejestrowali się wcześniej, ale nic poza reklamami nie napisali. Posty takich użytkowników również będą usuwane, a nie przenoszone, jak do tej pory.
To forum zdecydowanie nie jest i nie będzie tablicą ogłoszeń i reklam!
Administracja Forum

To ogłoszenie można u siebie skasować po przeczytaniu, najeżdżając na tekst i klikając krzyżyk w prawym, górnym rogu pola ogłoszeń.

Uwaga! Proszę nie używać starych linków z pełnym adresem postów, bo stary folder jest nieaktualny - teraz wystarczy http://www.cheops4.org.pl/ bo jest przekierowanie.


/blueray21

Komputer, jak to zrobić..

Seji
Posty: 473
Rejestracja: niedziela 20 sty 2019, 13:42
x 381
x 8
Podziękował: 492 razy
Otrzymał podziękowanie: 380 razy
Kontakt:

Re: Komputer, jak to zrobić..

Nieprzeczytany post autor: Seji » środa 13 mar 2019, 15:52

Kupiłam sobie nieco lepszy mikrofon i znów zaeksperymentowałam. Podłączyłam do komputera, otworzyłam Speech Texter online i na drugiej karcie w Chrome otworzyłam wideo z polską mową. Speech Texter znów nie wyłapywał mowy, więc otworzyłam ustawienia dźwięku systemu i tam wyłączyłam mikrofon laptopa. Wtedy, pomimo że system nie widział podłączonego nowego mikrofonu, Speech Texter wreszcie zaczął dobrze działać :)
0 x



Awatar użytkownika
grzegorzadam
Moderator
Posty: 10662
Rejestracja: czwartek 26 cze 2014, 17:02
x 43
x 438
Podziękował: 22008 razy
Otrzymał podziękowanie: 15462 razy

Re: Komputer, jak to zrobić..

Nieprzeczytany post autor: grzegorzadam » poniedziałek 15 kwie 2019, 08:54

Ta witryna nie umożliwia bezpiecznego połączenia

Serwer www.odkrywamyzakryte.com używa nieobsługiwanego protokołu.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
Ukryj szczegóły
Klient i serwer nie obsługują tej samej wersji protokołu SSL lub mechanizmu szyfrowania. Zdarza się to zazwyczaj wtedy, gdy serwer wymaga szyfru RC4, który nie jest już uważany za bezpieczny.
Ta witryna nie umożliwia bezpiecznego połączenia

Serwer wolna-polska.pl używa nieobsługiwanego protokołu.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
Ukryj szczegóły
Klient i serwer nie obsługują tej samej wersji protokołu SSL lub mechanizmu szyfrowania. Zdarza się to zazwyczaj wtedy, gdy serwer wymaga szyfru RC4, który nie jest już uważany za bezpieczny.
Ta witryna nie umożliwia bezpiecznego połączenia

Serwer www.naturalblaze.com używa nieobsługiwanego protokołu.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
Ukryj szczegóły
Klient i serwer nie obsługują tej samej wersji protokołu SSL lub mechanizmu szyfrowania. Zdarza się to zazwyczaj wtedy, gdy serwer wymaga szyfru RC4, który nie jest już uważany za bezpieczny.
i tak kilkanaście witryn..

allegro nawet mi blokowało, na laptopie w sąsiednim pokoju tego nie ma.
0 x


czasem tak długo wpatrujemy się w zamknięte drzwi, że nie dostrzegamy tych, które już dawno się otworzyły...

Awatar użytkownika
songo70
Moderator
Posty: 8944
Rejestracja: czwartek 15 lis 2012, 11:11
Lokalizacja: Carlton
x 633
x 172
Podziękował: 7622 razy
Otrzymał podziękowanie: 13073 razy

Re: Komputer, jak to zrobić..

Nieprzeczytany post autor: songo70 » poniedziałek 15 kwie 2019, 10:06

najsampierw aktualizacje wszelakie.
0 x


panta rhei

ODPOWIEDZ