proponuje wszelkie kwestie personalne oraz "książkę życzeń i zażaleń" umieszczać tutaj:
Fair Lady pisze:goratha -NIE lewituje, nie opuszczam ciala co noc, nie widze aury ani swojej ani cudzej,nie rozumiem wiekszosci uduchowionych teoretycznych[ sic!!] rozwazan, nie mam guru,bo nie jest mi potrzebny , nie uznaje autorytetow. Wiec-nie mam prawa byc na forum ezoterycznym!! Mimo to, czytam Was od co najmniej roku ,wiele stad dobrego dla mnie znalazlam. Kto jest madrzejszy ode mnie, prostego czlowieka, niech rzuci kamieniem! I mnie zbanuje, np.Niech mnie powali piramida slow, bardzo wznioslych,bardzo teoretycznych,pisanych spokojnie zza milo szumiacego lapka.Kto ma prawo wydawac autorytatywnie jakiekolwiek wyroki o innym czlowieku.
Tym wpisem udowodnilas jak najbardziej swoje miejsce tu na tym forum, nie licz tylko na niewiadomo jakie dyskusje, to raczej rzadkosc. Gdy ja pojawilam sie pierwszy raz na forum (starym), gdyz wlasnie cos na wzor Twojego wpisu zapodalam, to pierwszy oddzwiek byl taki, ze tym nic nieznaczacym postem naruszylam regulamin , a ja tylko przytaknelam w odpowiedzi na pewien wpis, ktory ... byl moim, skopiowanym przez mojego przyjaciela, aby mi pokazac, ze moge smialo dyskutowac z innymi jak rowny z rownym.
I to jedno zdanie, ktore wtedy napisalam "masz racje", czy cos w tym stylu bylo adresowane tylko dla niego.
Nikt nie rozpoznal, a kwasy zostaly.
Proponuje Tobie smiale wlaczenie sie do rozmow, nawet, gdy skrzyzuje sie miecze to tez cos oznacza, przeciez nie musimy byc wszyscy jednakowi na czyjs-tam wzor i podobienstwo.
Z innej beczki co do Konopnickiej, to przypomnialy mi sie pewne teksty z literatury, w ktorej wieszczowie, czy znani pisarze i inni madrzy ludzie juz dawno opisywali kontakty z obcymi (jak my mowimy UFO-kami) z pozycji Ziemian i daltego przytoczylam Rote. Mickiewicz w Dziadach bodajze w drugiej czesci dosc wyraznie opisywal te czeste (jakby na porzadku dziennym) spotkania. Slowacki tez.
nie wiem "o co come on" więc proszę prościej do mnie,-
ponieważ aktualnie używam tylko <15% mojego "procesorka"
PS. nie zauważyłem aby ktoś kogoś tu dyskryminował, albo sekował,-
ale jeśli tak to odbiera jakaś osoba- proszę prosto z mostu
to pozdrówka