Pisałem na forum kodczasu.fora.pl, ale to było bardzo dawno temu

Tak to prawda . Choć w moi przypadku na długo przed pojawieniem się PCH interesowała mnie taka wiedza a wszystko zaczęło się od książek Ericha von Danikena .Potem były piktogramy w Wylatowie i pierwsza relacja na żywo ,Janusza Zagórskiego z Wylatowa . Nic nie dzieje się bez przypadku i pewnie dlatego algorytmy google naprowadziły mnie na stronę PCH i forum . to zamierzchłe czasy chyba 2007 lub 2008 rok .Takie już życie i ludzie ale moim skromnym zdaniem pozytywna rola działalności PCH zakończyła się dokładnie 21.12.2012 i do tego czasu naprawdę uważam, że była ona potrzebna, a to dlatego, że za ich czasów ten projekt był w Polsce jak i nie tylko rzeczywiście ogromnie popularny i dzięki temu, że pojawiali się nawet wtedy w telewizji to na pewno ich intrygująca postać przyczyniła się do wzniecenia ogromnego odsetku ludzi, którzy otworzyli się na wiedzę parapsychologiczną i zaczęli interesować rozwojem duchowym i za pewne wielu z nich dowiedziało się o istnieniu zjawisk o których bladego pojęcia wtedy nie mieli.
i vuala danie na poskromienie łask gotowe.źródło: https://pl.wikipedia.org/wiki/Bombardow ... 9Bci%C4%85
Bombardowanie miłością – technika psychomanipulacji stosowana w sektach i ruchach religijnych, polegająca na otoczeniu nowego członka sekty wyjątkową serdecznością, troską i życzliwością, z jaką raczej nie spotykał się w dotychczasowym życiu. Pojawia się ona w początkowym etapie relacji z grupą, a celem tej techniki jest zbudowanie silnego związku emocjonalnego i przywiązanie jednostki do grupy. Najczęściej skierowana jest do osób mających problemy z samym sobą natury psychicznej, spotykającą się z brakiem akceptacji we własnym środowisku i problemami rodzinnym
Drobne sprostowanie, bo to może zabrzmieć jakbym był zwolennikiem tego projektu, a nie jestem. Chciałem napisać wcześniej, że odegrali owszem przydatną rolę ale tylko do pewnego stopnia więc tutaj bym poprawił to zamiast "oni jednak mieli rację" na "wygląda na to, że ich wizja odnośnie 2012, którą promowali przez sesje Lucyny Łobos potwierdziły się ale tylko symbolicznie w kontekście tego co głosili odnośnie wejścia w Erę Wodnika, a jaka nie miała miejsca w 2012 lecz na przełomie 2021, a dokładnie 12 grudnia 2020". I zaznaczam, że to nie jest kwestia wiary, bo wiara to tylko pusty frazes więc nie oto chodzi, że wierzę w tak zwane teorie spiskowe, a tylko sugeruję, że wydarzenia zachodzące teraz na świecie potwierdzają się z niektórymi faktami jakie miały dotyczyć 2012 roku i symbolicznego końca świata.
Dlatego ,że to historia tego forum .A więc pytam z jakiego konkretnie sensownego powodu widnieje nadal na tym forum wątek pod tytułem: Sesje oraz publikacje Projektu, a już w szczególności Spotkania, prezentacje, sympozja.
Rozumiem to z całym szacunkiem tylko, że na podstawie znajomości pewnych faktów, a także bezpośrednich wypowiedzi użytkowników dostrzegam tu pewne sprzeczności logiczne, które rodzą takie refleksje i pytania, a nie inne jakie wyżej widnieją.Dlatego ,że to historia tego forum .
W porządku proszę pana. Tylko mam jedno ostatnie do pana pytanie, a więc czy może mi pan zapewnić, że kontekst zacytowanego zdania z pana słów nie jest wyrazem antagonizmu w przejawie ferworu ?