http://www.projekt-cheops.com/plain.asp ... d=529&cmd=
kiara

Polska przykryta zostanie wielka poduchą śniegu. Gdy nastąpią ciepłe dni - będzie sporo wody. Polska ziemia zrobi się o wiele cięższa, nie będzie potrafiła udźwignąć wilgoci i ciężaru wody. Jednak później klimat będzie u was bardzo ciepły, wręcz gorący.
Czy bezpiecznie będzie podróżować samolotami pomiędzy 21 grudnia i 1 stycznia?
Jeśli to możliwe sugerujemy, aby ograniczyć podróże. Było mówione, że w tym czasie macie „być w domu”.
Czy to dotyczy wszystkich ludzi na Ziemi, czy tylko nas w Polsce?
Podróże po niebie między krajami będą bezpieczne choć wiele lotów zostanie odwołanych z uwagi na zmiany pogodowe, które zaistnieją niespodziewanie. Biały puch za szybami ograniczy widoczność, ale to będzie przez ludzi kontrolowane.
Biały puch za szybami ograniczy widoczność, ale to będzie przez ludzi kontrolowane.
Kiara pisze:Ja powiem tak, nasza biblioteka - forum ma prawo posiadać przeróżne informacje , kto chce sięgnie po te którymi jest zainteresowany i na ich temat będzie się wypowiadał. Nie ma żadnej potrzeby stosowania cenzury, ni tematycznej , ni jakościowej. Dla każdego coś innego? Prawda .... i różnorodność w jedni? zatem..... czas i zainteresowanie same zweryfikują temat.
Każda szanująca się biblioteka posiada wolumeny zarówno dla dzieci jak i dorosłych.![]()
![]()
Kiara![]()
ewa pisze:dziś zadałam sobie trud przeczytania ostatniej sesji z ową panią istny odlot hihiPolska przykryta zostanie wielka poduchą śniegu. Gdy nastąpią ciepłe dni - będzie sporo wody. Polska ziemia zrobi się o wiele cięższa, nie będzie potrafiła udźwignąć wilgoci i ciężaru wody. Jednak później klimat będzie u was bardzo ciepły, wręcz gorący.
to ja chyba jestem w innym wymiarze bo u mnie śniegu brak
Dariusz pisze:Podziwiam Twoją wytrwałość w czytaniu tych channelingów.
Kiaro tak sobie myślę, sama gdzieś mówiłaś, żeby wyjść z zasięgu przeciwnika trzeba wyjść poza ustanowione przez niego reguły. Przechytrzyć go. Przekroczyć je. Trzeba zaprzestać walki. Nieważne po której jesteś stronie, dopóki walczysz wzmacniasz walkę. W energii moim zdaniem jest tak, że walcząc wzmacniasz przeciwnika. Nie można go pokonać. I tu niestety widzę swoim nędznym oczkiem ograniczenie tego co głosisz
Kiara pisze:
Sesja 35.
SAMUEL:
To zapisane Andrzeju jest, ale czasu waszego ziemskiego nadal z naszej strony – nie podamy. Zrozumiałeś Andrzeju?