blu... ja nie twierdzę i nigdy nie twierdziłam ,że coś stanie się rach... ciach... ciach ... i już!
TO SĄ PROCESY.... ale.... każdy proces potrzebuje jakiegoś katalizatora by zaistnieć bardziej powiedzmy widocznie.
Być może wydarzy się coś jeszcze przed Bożym Narodzeniem , albo w jego trakcie co będzie tak niesamowite, że zmieni bez dyskusyjnie religijne bzdury i wyrwie LUDZI z dotychczasowego uśpienia mentalnego.
Tego wydarzenia boi się Watykan ale również wszystkie religie, raczej wiem o, co chodzi, ale nie chcę uprzedzać faktów.
O tym również mówi III Przepowiednia Fatimska, która tak naprawdę nie jest ujawniona.
Dedukcja nie jest trudna, bo trzeszczy o tym od dawna świat ezoteryczny i nie tylko, temat bardzo znany... tak prosty ,że aż nie do wiary.
Pomogę wam nieco..
1.Kogo i czego najbardziej boją się wszystkie religie?
2. Kogo i dlaczego boi się Watykan?
3. Kogo i dlaczego , oraz ., za , co prześladował najbardziej Watykan?
4.Kogo i dlaczego miały chronić pewne opcje przez 2000 lat?
5. KTO.. i w jaki sposób mógł doprowadzić LUDZI do ewolucji?
Odpowiedz jest w każdym pytaniu ta sama, gdy w jakiś sposób .. ( ja jeszcze nie wiem jaki) ujawni się ta odpowiedz przed 2017 , a stanie się tak .. to LUDZIE odkryją wszystkie oszustwa religijne. Będą tak zdegustowani religiami, będą się czuli tak wykorzystani i oszukani ,że większość księży i zakonników zdejmie sutanny i nie będzie miało odwagi przyznać się do partycypowania w tym globalnym oszustwie.
Oczywiście ma to związek z upadkiem religii ... ale po tym fakcie nastąpi proces , myślę że 4 lata ( ale pewności nie mam) konfrontacji się z NOWĄ wiedzą i on będzie decydujący w dematerializacji tego co jest teraz... w zmianie wymiaru , w przejściu ostatecznym każdego z nas do bliskiej jemu przestrzeni wibracyjnej.
Ponieważ naprawdę WSZYSTKO dzieje się absolutnie zgodnie z planem Stwórcy ( pomimo że nie jest widoczne fizycznie , dzieje się) uważam ,że kolejny element większego procesu też zaistnieje w ustalonym czasie.
Islamizacja Europy na wielką skalę ,a szczególnie Polski nie udała się .. miała zablokować nas wewnętrzną wojną , wprowadzić strach, terror , upadek osiągniętych wartości, a szczególnie miała być pretekstem do wymordowania WSZYSTKICH rozwiniętych duchowo LUDZI... szczególnie KOBIET!!
To miał być kolejny pogrom "czarownic".... czyli katolicko, globalny plan wznowienia ukrytej Inkwizycji.... dlatego zalew Europy islamistami jest wspierany przez Watykan i Franciszka...
No cóż i to się nie udało, zostało nam 19 dni.. a może mniej ,a może nieco więcej.. zobaczymy.
Jednak siły ciemności wiedza doskonale ,że przegrały definitywnie, owszem szykują nam jeszcze jedną niespodziankę( o tym ja wiem, zawsze wiem ciutkę do przodu) ale i to im nie wyjdzie... pogrąży ich to do końca.
Nasze zwycięstwo..... bo jest, pomimo że nie jest jeszcze spektakularne .. jest wynikiem NASZEJ WSPÓLNEJ BARDZO WYTRWALEJ I TRUDNEJ PRACY.
LUDZKOŚĆ wybrała inną niż była do tej pory drogę, weszła na nią i idzie, to trudne , bo nowe , wymaga wielkiego wysiłku, konfrontacji z przeszkodami.. ale nie ma już globalnego kataklizmu, światowej wojny i upadku całkowitego dotychczasowej cywilizacji... nie ma mordów na skalę globalną i nie ma religijnej buty..
Jest nasza wytrwała praca i male radości .. ale nie jest gorzej... to co było zazwyczaj głęboko ukryte , wychodzi na światło dzienne.
Poznajemy prawdę w pozytywie i negatywie, jednak KAŻDY sam musi zająć swoją pozycję w stosunku do niej... i to .. klasyfikuje jego dalszą drogę rozwojową.... POWODZENIA .. WIELKIEJ ODWAGI ... oraz MOCY poradzenia sobie z trudnościami , również tymi mentalnymi , które pojawia się w przestrzeni wiary i tradycji.
Pamiętajmy .. tak naprawdę NIC NIE JEST TYM NA CO WYGLĄDA....
Nie starajmy się trwać twardo przy starej wiedzy, bo fala zmian nas nie poniesie, a zatopi ze wszystkim co odchodzi.