Wolnostojeństwo to akceptacja wszystkich odmienności.
http://www.lucynalobos.pl/
Kiara

Przebiśnieg pisze:A kontaktu z panem Kaszpirowskim![]()
to pa
Jeszcze musisz zaczekać, bo pierwsze te trzy miesiące, to jest takie przygotowywanie się
Opublikowano Styczeń 17, 2013 by nnka
Sesja 151 [cytat]
dla zainteresowanych LINK
PIOTR – I tutaj mam pytanie, kiedy w końcu upadną te systemy, które nie służą ludziom i powinny się stopniowo zmieniać. Jak to będzie wyglądało, czy to będzie szybki proces, czy będzie to rozłożone na wiele, wiele lat?
ENKI – Nie Piotrze, nie na wiele, wiele lat, bo to by za długo trwało. To tak jest jak z wrzodem, a wrzód już jest dojrzały na Ziemi. Wystarczy teraz dokonać cięcia, i oczyścić. To samo jest tutaj, w polityce, u rządzących, w religii są te wrzody
Syriusz ma ten skalpel i będzie ciął. Potem, żeby się szybko zgoiło, trzeba też będzie szybko to wyczyścić. Także już w tym roku, nie mogę dokładnie powiedzieć, bo przecież wróżbitą nie jestem, ale przypuszczam że kiedy minie pierwszy kwartał tego roku, ci którzy widzą – dostrzegą, że coś się zaczyna dziać, niepokojącego dziać. Lecz ci którzy otrzymają następną ochronę – już nie parasole – nie muszą się niczego bać, bo pomoc dla tych ludzi będzie dwojaka, zarówno ze strony Syriusza, który będzie czuwał – bo przecież potrzebuje sąsiedztwa, ludzkiego sąsiedztwa – jak i z naszej strony będzie pomoc. A większość ludzi będzie ogarniać przerażenie Piotrze. I tak jak mówię, to już powinno być odczuwalne jak minie pierwszy kwartał tego roku. Słucham.
PIOTR – Dziękuję drogi Enki. Tak właśnie myślę, czy to już jest ten czas, żeby już wyjść do ludzi i pomagać, a nie być takim rozdartym pomiędzy pracą fizyczną, a swoim rozwojem. Czy powinienem zostawić tę pracę i zająć się duchowością?
ENKI – Jeszcze musisz zaczekać, bo pierwsze te trzy miesiące, to jest takie przygotowywanie się, nawet do tego większego zrzutu Syriusza B. My, którzy już dostaliśmy wytyczne co dalej robić od tego roku, też się musimy z tym zapoznać, więc te trzy miesiące będą, niby takie pozornie spokojne. U jednych będzie wewnętrzny spokój, tak jak u ciebie, u drugich zauważysz niepokój, szukanie odpowiedzi, szukanie ratunku. Tak dokładnie – ratunku. Więc to, żeby połączyć, zarówno pracę, jak i tą edukację duchową Piotrze, jeszcze chwilę zaczekaj. Będziesz prowadzony, tak jak było to dużo wcześniej powiedziane, że będziesz potrzebny ludziom po to, żeby ich uczyć życia, bo te umysły są w większości są prawie puste. Jeżeli 3 procent zasobności mózgu funkcjonuje, to wszystko. Miałem okazję, nie tylko ja, przyjrzeć się kiedy się kończył stary rok i witali nowy
No cóż – refleksja w Świecie Duchowym pod tym względem był bardzo smutna. I teraz dopiero się rozpocznie.
blueray21 pisze:Ostatnie channelingi Enki mocno nadają o Syriuszu i przejmowaniu ziemi.
Jako ciekawostka to chyba najlepiej pasuje tutaj.
Pojawił się trailer filmu Stevena Greer'a o znamiennym tytule "Syriusz" i nomen omen UJAWNIENIU.
Niestety jeszcze się nie nauczyłem wstawiać Vimeo.
http://vimeo.com/57567025
buscador pisze:Co się stało z P. Lucynką jej strona gdzieś przepadła