Byłam , widziałam , film świetny !! Oczywiście w naszych organizmach zachodzi ten sam proces tylko w innym rytmie , bo byśmy nie wytrzymali zmian, bierze udział dokładnie ten sam hormon, tylko naturalny, objawy mamy podobne tylko w zwolnionym tempie.
Jednak same procesy zmian oparte są na tych samych zasadach zmiany sub komórkowej, czyli obecne komórki dążą do przemienienia siebie w inną strukturę by odzyskać zakodowane w sobie możliwości i mieć otwarte połączenie z całym systemem informacyjnym kosmosu.
Gdy to osiągnie Energia wcielona/ nasza świadomość wówczas to ONA zacznie władać całkowicie materią. Nie znikniemy z przestrzeni fizycznej bo po raz pierwszy tworzymy unikalny proces w którym równocześnie przemieniamy swoja materię, my nie dążymy do połączenia wszystkich komórek w jedną , a do przemienienia ich struktury w krystaliczną oraz możliwości korzystania z ich zmienionych właściwości.
Każdy kto posiada wystarczającą MOC energetyczną ( nie należy mylić z siłą fizyczną, oraz środkami materialnymi za które ludzie kupują sobie rożne niby możliwości....

) dokona przemiany swojego ciała materialnego w subatomowe. Jednak na jakim poziomie będzie mógł korzystać ( w filmie używanie określonego procentu możliwości mózgu)
ze swoich poza fizycznych możliwości, zależy wyłącznie od osiągniętej , osobistej MOCY ENERGETYCZNEJ zdeponowanej w KAŻDEJ komórce naszego ciała.One są magazynami energetycznymi dla wszystkich procesów w naszych ciałach. Zasada jest TYLKO JEDNA, każdy musi sam w sposób bardzo etyczny pokonywać swoje trudności , bo efekty tych sukcesów są naszym zasobem energetycznym. Czym większa prawość i większa miłość bezwarunkowa ( akceptacja) dla wszelakich odmienności ( każda walka pozbawia nas energii) tym większy poziom energetyczny w nas i większy potencjał możliwości działania poza fizycznego inaczej władania materią, które w barwny sposób pokazane było na filmie.
Właściwie na ten temat piszemy od kilku lat, dla nas to nic nowego, jednak w rozłożeniu czasowym na planie naszego życia , rozmywa się zarówno wysiłek jak i oczekiwania spontanicznego efektu.
Nasze ciała fizyczne nie wytrzymały by szybkiego tempa zmian , one muszą się dostroić do mocy energetycznej niezbędnej dla działań. Wiemy doskonale iż "praca czyni mistrza..." , a nie kupowanie technik na kursach, bo to podstęp ograniczający nasze naturalne możliwości.
W kontekście tego filmu zrozumiałam co zrobiłam podświadomie , że ciosy usiłującego mnie uderzyć bandyty nie dotarły do mojego ciała fizycznego.
Nie ma co... jest fajnie !!!