Nieprzeczytany post
autor: mecz » sobota 22 sie 2020, 23:44
Dla mojego zrozumienia i poznania świata to na tę chwilę: (jak ktoś ma inne zdanie i jakieś ciekawe argumenty to napiszcie)
Jesteśmy bio-robotami (klonami) z modyfikacjami genetycznymi lub bez.
Mózg a właściwie miejsce w nim gdzie się odtwarzają myśli (to co odbieramy na żywo w momencie myślenia w głowie) to miejsce jak "monitor" myśli bądź wyświetlacz "hologramu" myśli. Oczy to kamery, usta to głośniki, uszy to mikrofon, węch to czujnik wykrywający zapach, odczucie smaku to czujnik wykrywający smak, w skórze są czujniki temperatury i inne. Oprócz tego serce i mózg wytwarzają fale elektromagnetyczne i możliwe, że inne (lub coś kompletnie niezrozumiałego dla nas w obecnej chwili) o których nie wiemy. Możliwe, że uczucia, emocje to fale wytwarzane przez mózg bądź serce.
Jak już opisywałem wcześniej nasze życie jest odtwarzane z pliku zapisanego na kompie. Plik ten, zawierający wszelkie zachowania, myśli, głosy, wspomnienia, całe życie człowieka, został nagrany na podstawie zachowania prawdziwego człowieka na pierwotnej planecie gdzie wszystko się wydarzyło na prawdę.
Trudo mi jest zrozumieć, jak możliwe są sny, głosy, dejavu, regresy, hipnozy, oobe (przecież człowiek nie rusza się z miejsca podczas snu)
Dla mnie najprostszym wyjaśnieniem właśnie jest to, że po prostu to jest odtwarzane w naszych mózgach, w trybie na żywo lub trybu z zewnątrz, z pliku z kompa uprzednio nagrane z życia jakiegoś innego człowieka z innej planety.
Mniej zrozumiałe i trudne do pojęcia (po obserwacji swojego zachowania i innych ludzi) jest dla mnie to, że jesteśmy naturalnymi ludźmi, że jesteśmy Bogami, i my tworzymy rzeczywistość, to w nas jest siła sprawcza i my sami tworzymy te myśli w swoich głowach. To, że mamy iskrę życia, coś co nas odróżnia od zwierząt i roślin, duszę, ducha, coś energetycznego, świadomość, cząstkę Boga, lub coś czego po prostu nie umiemy nazwać i pojąć umysłem, bo jesteśmy może ograniczeni.
Z obserwacji innych ludzi i ich zachowania, odbieram to tak, że jednak większość to bio-roboty, więc uznaje, że wszyscy są tacy, a zatem jako ludzkość jesteśmy bio-robotami. (uznaję to za swoją prawdę na ten moment)
0 x