"Jezus" w czarnym garniturze i okularach słonecznych... czyli postać chroniąca się przez światłem/ energią słońca, to postać z ciemnej strony nie zaadoptowana do obecnej wibracji na ziemi.
Generowanie mechaniczne dźwięków do cywilizacji poza ziemskiej , którą ma bazy pod Górą Mikołaja i laboratorium pod Kamienną górą w Gdyni , to manipulacja informacją w określonym celu.
Ośmieszanie , poniżanie i oczernianie wszystkich , którzy chcieli się bardziej profesjonalnie zając się tematem "Piramida w Gdyni", to odstraszająca działalność opcji , której reprezentantką jest ZP .
Nawoływanie do odkopania podziemnej piramidy i innych artefaktów, organizowanie grup zainteresowań które służą ukrytym celom zakulisowego bytu , który ogłosił się "Królem Jahwe " to identyczna akcja jak znanej nam od dawna Lucyny Łobos. Te same metody , ten sam religijny byt i takie samo wykorzystywanie mówiącymi głosami w głowie naiwnych i przejętych kobiet.
Takie są fakty do teraz, jak dla mnie jest to manipulacja szyta grubym ściegiem tak naprawdę nalezy ją odczytać po końcowym efekcie..... czyli staniu w miejscu i robieniu awantur z wyzwiskami. Co w finale zawsze jest blokadą, bo LUDZIE rezygnują ze współpracy z kimś "nawiedzonym" ..... i niewiarygodnym. Bowiem ze współpracy z taka osoba nic nie wynika oprócz agresywnych awantur i plotek , kilka lat temu przekonał się również o tym J. Zagórski , który również usiłował pomoc ZP.i to nie tylko on ze znanych postaci.
Wszystko zawsze kończy się tak samo , awanturą z wyzwiskami.
Tak jest prawda o tym temacie, nie da się uniknąć przytaczania pewnych odnośników do ZP, dla jasności zrozumienia jego ciemnej strony, ale nie nalezy w żaden sposób traktować tych informacji jako nagonkę na tą osobę, bo bynajmniej ja takich intencji nie mam.
Jeżeli chcemy rozwiązać ta zagadkę to proszę bez osobistych jazd po mnie bo nie wejdę w dyskusję z taką osobą. Ona zawsze będzie rozmywała i opóźniała dyskusję, a post taki poproszę o usunięcie z tego tematu.
Rolą ukrytą ZP nigdy nie było i nie jest odkrycie prawdy o temacie, co zresztą doskonale realizuje do tej pory.