Wszystkie sa eko.
Grzyb zdycha az (nie)milo.
Lapia mnie pseudoskurcze w nogi.
Prawa stope az mi normalnie wykreca.
Po prawej stronie jest ten przerost najbardziej odczuwalny.
Od stopy az do czubka glowy.
Yerbe tez nadal pije.
Genialny mialem pomysl.

Ok a koszt przesyłki do Polski wynosi £14.95? i jeszcze jakieś akcesoria do tego też potrzeba?zdro pisze: ↑wtorek 10 kwie 2018, 23:25Cos takiego https://www.namastevaporizers.co.uk/pro ... -vaporizer
To dzięki za rady. Coś się wybierzezdro pisze: ↑środa 11 kwie 2018, 09:50Zamowienie powyzej 50 euro jest z darmowa wysylka.
Nie jestem pewien czy to dotyczy Polski.
Dalem taki przyklad, ale moze znajdziesz cos innego.
Jak masz wiecej kasy to lepiej zainwestowac w Boundless CF lub Flowermate V5.0S Mini Pro.
Dobrze obadac temat bo sa waporyzery ktore nalezy omijac szerokim lukiem.
Kiedys na spontanie kupilem Atmos Vicod5G i co sie okazalo to niedosc ze przeplacilem kilkakrotnie to i jakosc wykonania pozostawia wiele do zyczenia.
Nie mowiac juz o bezpieczenstwie stosowania, bo np. ustnik topi sie pod wplywem wyzszych temperatur.
Cale szczescie, ze nie waporyzowalem w wysokich.
Ok moze moderator to gdzies przeniesie bo sie lekki offtopic zrobil.
Przy kandydozie podstawową kwestią jest zablokowanie toksyn, które ona wydziela do krwi i to one powodują wiele objawów wtórnych ze wspominanymi objawami schizofrenii włącznie. Jedynym specyfikiem jaki znam na taką okoliczność jest molibdenian sodu. Redukuje zatruwanie organizmu przez candida.Witam Serdecznie.Po moich wywodach o raku/nowotworach przyszedl czas na choroby psychiczne,jak obiecalem,tak tez czynie.Jezeli myslicie,ze rak to najgorsze ,co moze was spotkac,jestescie w bledzie.To co mnie spotkalo,nadaje sie na film,ech ,moze kiedys………...A wiec moja przygoda z psychika zaczela sie po antybiotyku na zapalenie oskrzeli.Po prostu przestalem po nim spac,tak nagle.Jako ,ze spalem jak susel wczesniej,i zadna sila by mnie nie obudzila,brak snu byl dla mnie lekkim "szokiem".Po tygodniu nie spania nawet nie ziewnalem.Przez cala noc wpatrywalem sie w sufit,drzalo mi serce i takie tam.W koncu przeczytalem na jakims tam forum o magnezie i zapodalem sobie kilka tabsow magnezu i zaczalem zasypiac,Problemem byly "tylko"czarne mysli,natlok myslowy.Pozniej doszly ataki paniki,mysli samobojcze,intensywne myslenie o czyms przez caly dzien.Po kilku tygodniach magnez przestal pomagac i zaczela sie extra jazda.Nie spalem po 2,czasami 3 tygodnie+te wszystkie czarne mysli.Nie zapominajcie,ze mialem tez raka,o ktorym wlasciwie zapomnialem.Mialem wieksze zmartwienie-depresja,a pozniej schizofrenia.Nie bede tego opisywal,bo tego nie da sie opisac.Pojechalem do polski szukac pomocy u "specjalistow".Zapisano mi doksepin-tea-stosunkowo lagodny podobno srodek na depresje.Po 2 tygodniach zaczalem spac i jako tako funkcjonowac.Srodek ten uwazam za najlepszy "lek" jaki mi podano w tamtym czasie.Jak dziala?wylaczyl mi cos w mozgu,nie czulem emocji.Urodzily mi sie dzieci w tym czasie,nadawalem im imiona w szpitalu i nieczulem nic,tak ,jakby nic sie nie stalo.Nie chcialem tak zyc.Po kilku miesiacach doksepin zafundowal mi arytmie serca,wiec go odstawilem.Rownoczesnie czytalem juz na temat naturalnych terapi,zywienia itd.Kupilem wyciskarke do sokow i zaczalem pic.Po kilku miesiacach,czy kilkunastu,guzy nowotworowe cofnely sie o 90%,jak juz pisalem,zdrowie w miare,spalem po preparacie sedonium,wszystko jako tako,ale zostaly te "czarne mysli".Zaczalem zabawe z niacyna,oczywiscie zle do tego sie zabierajac.Po zarzyciu niacyny przy fluschu dostalem ataku paniki,a po nim nerwicowego ataku lekowego serca.Wygladalo to w ten sposob,jakby chwycila cie kolka w sercu i nie chciala puscic,cos strasznego.Pomoglo dopiero zazycie kilku tabletek na raz hydroksyzyny.Pomoglo,spalem tej nocy jak dziecko ,lecz zaczely sie problemy z sercem.Przez kilka tygodni nie moglem wyjsc z domu,potem panicznie sie balem przejsc przez ulice.Sil mialem na przejscie 5 metrow,serce dostalo po garach.Wrocilem do lekow tylko juz mocniejszych Sulpiryd chydro cos tam i inne gowno,czulem sie strasznie,nie spalem,sucho w przelyku tak,ze zasypiajac na godzine budzilem sie z caukowicie wyschnietym gardlem,prawie sie duszac.Po 2 miesiacach jakos rzucilem leki.Aha,apo-zolpinem tez mnie leczono,nie polecam,straszne gowno. .Zaczalem pic wode utleniona,otworzylem tez "dziure"aschkara.Po aschkarze prawie natychmiast zniknelo odczuwalne bicie serca na calym ciele,przez co spac nie moglem.Po wodzie utlenionej przestalo mnie kuc serce,pozbylem sie nadcisnienia,w ogole czulem sie swietnie.Wiedzialem,ze gdzies zrobilem blad---magnez.Zaczalem suplementowac magnez,kapiele,jedzenie,tabsy,olejek.Po uzupelnieniu,zabralem sie za niacyne ponownie i tu byl strzal w dziesiatke.Magnez na nerwice serca,niacyna na "czarne mysli"+ oczywiscie dieta.Samopoczucie wspaniale,powrot do "normalnosci"!!!!Brakowalo jednak tej przyslowiowej "kropki nad i"Natrafilem tez na jeszcze jeden wazny aspekt--takie samo samopoczucie mialem po 3/4 gramach niacyny,jak rowniez po 1 gramie +woda utleniona na czczo .W tym czasie zakupilem ksiazke Waltera Lasta o candidzie.Przelom w moim leczeniu psychiki---Candida.Walcze z nia do dzis.Odkrylem,ze to ona jest problemem,czy psychiki,czy raka,czy anginy,zapalenia serca i czegokolwiek tam.Wszyscy,powtarzam,wszyscy chorzy ciezko,ktorych spotkalem, czy to stwardnienie rozsiane,czy bolerioza,czy rak,w tescie Lasta ze slina mieli ogromny przerost tego grzyba podobnie jak ja.Opadanie sliny na dno szklanki z "odnogami"meduzy trwalo tak jak u mnie 20,a czasami 10 sekund.Po 2 miesiacach wody utlenionej czas opadania wydluzyl sie do 2/3 minut,co uwazam za sukces.Automatycznie po tym czasie zasypialem bez problemu o kazdej godzinie,co bylo nie mozliwe wczesniej.Szkoda,ze WU tak obniza mi cisnienie,mam zimne nogi i rece,szczegolnie zima.To nie lek,to cud!!!Nawet przewlekla angina to Candidy sprawka.Po konultacji z Romanem z Vibroniki na temat anginy przewleklej,stwierdzil,ze nie pokonam anginy z powazna dysbioza,z Candida na czele,nie mam co sie ludzic.Z zapalenia wyprowadzily mnie antybiotyki,niestety.Podleczylo ASD;ale hitem jest smarowanie Todikampem migdalow 3 razy dziennie.Nie mowie tu o "musnieciu" migdalkow,tylko o konkretnym smarowaniu calych migdalow patyczkiem z wata zanuzonym w nafcie.Jestes chory psychicznie czlowieku? Test Lasta na Candide,potem ubijanie grzyba jodem,wu,nafta,+uzupelnianie witamin,mineralow,enzymow-to moja recepta-pozdrawiam
I wielkie dzięki ci za to, że tak czynisz.
4.Rozdział 2 Orion Truss i syndrom antybiotykowy W roku 1953 dr Orion Truss odkrył niszczycielskie skutki antybiotyków w szpitalu w stanie Alabama w USA.
Podczas obchodu zaintrygował go wychudzony, staro wyglądający mężczyzna, który był w stanie agonalnym. Miał jednak raptem około 40 lat, a do szpitala przywieziono go cztery miesiące wcześniej. Żaden specjalista nie potrafił postawić prawidłowej diagnozy.
Truss zapytał go z czystej ciekawości, kiedy ostatnio czuł się dobrze. Mężczyzna odpowiedział, że był zdrowy, dopóki sześć miesięcy wcześniej nie skaleczył się w palec.
Podano mu wówczas antybiotyki. Wkrótce pojawiła się u niego biegunka i stan jego zdrowia zaczął się pogarszać. Truss wiedział już wtedy, że antybiotyki powodują biegunkę i że u osłabionych pacjentów rozwijają się drożdżaki Candida.
Zaczął się zastanawiać, czy nie jest jednak odwrotnie i czy to właśnie one nie są przyczyną złego stanu ich zdrowia.
Przeczytał potem, że roztwór jodku potasu może leczyć krew zakażoną przez drożdżaki Candida.
Zaczął więc podawać pacjentowi od sześciu do ośmiu kropli 1 płynu Lugola cztery razy dziennie i w krótkim czasie jego zdrowie wróciło do normy.
Niedługo potem jego pacjentką była kobieta z zatkanym nosem, pulsującymi bólami głowy, zapaleniem pochwy i silną depresją.
Ku jego zdumieniu wszystkie jej problemy zniknęły natychmiast po zastosowaniu terapii przeciwko drożdżakom Candida.
Jakiś czas później miał kolejną pacjentkę, która cierpiała od sześciu lat na schizofrenię i została poddana setkom elektrowstrząsów oraz była faszerowana ogromną ilością lekarstw.
Truss zaczął leczyć ją za pomocą środków przeciwgrzybiczych na uczulone zatoki. \
Wkrótce całkowicie wyzdrowiała nie tylko psychicznie, ale i fizycznie, i przestała chorować.
Od tej pory leczył swoich pacjentów przeciwko drożdżakom Candida, gdy tylko pojawiała się najdrobniejsza oznaka ich przerostu. Wielu z nich pozbyło się zadziwiająco skutecznie najbardziej nietypowych schorzeń, takich jak problemy menstruacyjne, nadczynność ruchowa, trudności w uczeniu się, autyzm, stwardnienie rozsiane oraz choroby autoimmunologiczne, takie jak na przykład choroba Leśniowskiego-Crohna i toczeń rumieniowaty układowy.
Każdy doświadczony naturoterapeuta może opowiedzieć podobne historie.
Paradoksalnie, antybiotyków wcale nie należy używać w pierwszej kolejności.
W sytuacji gdy wydają się niezbędne, można łatwo uniknąć ich poważnych skutków ubocznych, przyjmując środki grzybobójcze i ewentualnie bakterie mlekowe.
Na przykład nystatyna jest środkiem przeciwgrzybiczym wydawanym na receptę nieprzedostającym się 1.
Jednostka miary stosowana w gospodarstwie domowym wynosząca 0,05 0,10 cm 3 patrz: Załącznik na s. 101.
https://www.earthclinic.com/cures/candi ... tocol.htmlJak leczyć Candida: Protokół diety Candida
Deirdre Layne | Zmodyfikowano: 15 sierpnia 2018 r
Bill Thompson,
26 czerwca 2014 r
Sądziłem, że nadszedł czas, abym zaktualizował moje Protokoły Anty-Candida w Klinice Ziemi.
Jest to pełny i zaktualizowany protokół dla osób z ogólnoustrojową infekcją candida lub jakimkolwiek innym rodzajem problemu Candida albicans - skórna, jelitowa, maciczna, doustna itp.
Podkreślenie tego protokołu jest takie, że musi przede wszystkim działać, aby pokonać i wyleczyć candida, że wszystkie składniki odżywcze muszą być stosunkowo łatwo dostępne, a wszystkie użyte składniki odżywcze powinny być rozsądnie tanie, ale skuteczne.
Ten protokół już udowodnił swoją wartość i odniósł sukces (i jest w większości oparty na Teda ze środków na Bangkok dla Candida).
Muszę też przyznać, że efekt wymarcia i detoksykacji z tego protokołu anty-candida jest znaczny w przypadkach, w których układowa drożdżak i szybka utrata masy ciała stały się poważnym problemem (tj. Na kwaśnym etapie marnowania ciała).
Jak leczyć Candida z Home Remedies
Mój ostatni sukces w tej diecie anty-candida był z kobietą w Afryce. Mieliśmy wiele problemów z dostępnością składników odżywczych, więc nie mieliśmy innego wyjścia, jak improwizować. Jej pełne poświęcenie się zajęło około 6 miesięcy od przyjęcia Candida, ale ona też miała o wiele więcej zła niż tylko systemowa Candida, jak się przekonacie. Wszystkie jej problemy grzybowe i inne zostały również rozwiązane przy użyciu tylko tego protokołu anty-candida. Jedyne co robiła to religijne podążanie za tym całym protokołem codziennie, a wszystkie inne dość poważne problemy również zniknęły (ten protokół nie zadziała zbyt dobrze, jeśli dieta anty-candida również nie będzie przestrzegana).
Zapoznaj się z poniższym Protokołem przeciw Candidie, aby zapoznać się z instrukcjami na temat diety candida!
Sprawdź także nasze powiązane strony:
Ziołowe środki na Candida Albicans
Naturalne drożdże Candida Infection Leczenie
drożdżakowe
Remedy Leczenie infekcji grzybiczych
5. Nikotynamid- niacynamidzdro pisze: ↑środa 23 maja 2018, 20:10Ksiazka Billa Thompsona jak sie leczyc z tego cholerstwa:
https://autismdetox.hr/wp-content/uploa ... pson-2.pdf
Niacynamid "silny zabójca Candidy" nowe badanie ..
/ kwas undecylenowy 6 razy bardziej skuteczny niż kwas kaprylowy
http://www.cheops4.org.pl/cheos/viewtop ... mykoplazma