Witam wszystkich użytkowników tego forum
17.03.23
Forum przeżyło dziś dużą próbę ataku hakerskiego. Atak był przeprowadzony z USA z wielu numerów IP jednocześnie. Musiałem zablokować forum na ca pół godziny, ale to niewiele dało. jedynie kilkukrotne wylogowanie wszystkich gości jednocześnie dało pożądany efekt.
Sprawdził się też nasz elastyczny hosting, który mimo 20 krotnego przekroczenia zamówionej mocy procesora nie blokował strony, tylko dawał opóźnienie w ładowaniu stron ok. 1 sekundy.
Tutaj prośba do wszystkich gości: BARDZO PROSZĘ o zamykanie naszej strony po zakończeniu przeglądania i otwieranie jej ponownie z pamięci przeglądarki, gdy ponownie nas odwiedzicie. Przy włączonych jednocześnie 200 - 300 przeglądarek gości, jest wręcz niemożliwe zidentyfikowanie i zablokowanie intruzów. Bardzo proszę o zrozumienie, bo ma to na celu umożliwienie wam przeglądania forum bez przeszkód.
25.10.22
Kolega @janusz nie jest już administratorem tego forum i jest zablokowany na czas nieokreślony.
Została uszkodzona komunikacja mailowa przez forum, więc proszę wszelkie kwestie zgłaszać administratorom na PW lub bezpośrednio na email: cheops4.pl@gmail.com. Nowi użytkownicy, którzy nie otrzymają weryfikacyjnego emala, będą aktywowani w miarę możliwości, co dzień, jeśli ktoś nie będzie mógł używać forum proszę o maila na powyższy adres.
/blueray21Została uszkodzona komunikacja mailowa przez forum, więc proszę wszelkie kwestie zgłaszać administratorom na PW lub bezpośrednio na email: cheops4.pl@gmail.com. Nowi użytkownicy, którzy nie otrzymają weryfikacyjnego emala, będą aktywowani w miarę możliwości, co dzień, jeśli ktoś nie będzie mógł używać forum proszę o maila na powyższy adres.
Ze swojej strony proszę, aby unikać generowania i propagowania wszelkich form nienawiści, takie posty będą w najlepszym wypadku lądowały w koszu.
Wszelkie nieprawidłowości można zgłaszać administracji, w znany sposób, tak jak i prośby o interwencję w uzasadnionych przypadkach, wszystkie sposoby kontaktu - działają.
Wszelkie nieprawidłowości można zgłaszać administracji, w znany sposób, tak jak i prośby o interwencję w uzasadnionych przypadkach, wszystkie sposoby kontaktu - działają.
Pozdrawiam wszystkich i nieustająco życzę zdrowia, bo idą trudne czasy.
/blueray21
W związku z "wysypem" reklamodawców informujemy, że konta wszystkich nowych użytkowników, którzy popełnią jakąkolwiek formę reklamy w pierwszych 3-ch postach, poza przeznaczonym na informacje reklamowe tematem "... kryptoreklama" będą usuwane bez jakichkolwiek ostrzeżeń. Dotyczy to także użytkowników, którzy zarejestrowali się wcześniej, ale nic poza reklamami nie napisali. Posty takich użytkowników również będą usuwane, a nie przenoszone, jak do tej pory.
To forum zdecydowanie nie jest i nie będzie tablicą ogłoszeń i reklam!
Administracja Forum
To ogłoszenie można u siebie skasować po przeczytaniu, najeżdżając na tekst i klikając krzyżyk w prawym, górnym rogu pola ogłoszeń.
Uwaga! Proszę nie używać starych linków z pełnym adresem postów, bo stary folder jest nieaktualny - teraz wystarczy http://www.cheops4.org.pl/ bo jest przekierowanie.
/blueray21
Strefa przyjaźni w relacji z płcią przeciwną
Strefa przyjaźni w relacji z płcią przeciwną
Powiedzcie mi moi mili co może decydować o tym, że dziewczyna po roku znajomości ostatecznie wrzuciła mnie do rangi przyjaciela. Mam swoje typy. Ostatecznie poszło o to, że nie jestem zdecydowany by się przeprowadzić 300 km od siebie do niej (bardziej na mieszkanie na wynajem wspólne) oraz moje skąpstwo, że nie jestem skłonny płacić całościowo za dziewczynę (jak wspomniałem o tym, że kobieta i mężczyzna wspólnie dają na dom i się dorabiają to miała troszkę inną teorię). Moje typy to: lękowość, brak zdecydowania, niski wzrost, brak bycia przystojnym specjalnie, zbyt mały nacisk na współżycie (gadała, że niby po ślubie chce), duża odległość która nas dzieli, spotykanie się tylko raz w miesiącu, mój nadmierny stres.
0 x
- chanell
- Administrator
- x 1468
- x 432
- Podziękował: 14744 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14144 razy
Re: Strefa przyjaźni w relacji z płcią przeciwną
dsf11
Już Ci pisałam w innym temacie ,że ten związek nie ma szans a zwłaszcza z Ukrainką .One są wszystkie nastawione na kasę . Musisz za nie płacić i musisz sponsorować je przez cały czas . Tak zostały wychowane .
Owszem ,jest szansa na przyjaźń damsko - męską ale to się zdarza bardzo rzadko .Sama przyjaźnię się z kolegą z podwórka wiele ,wiele lat i dlatego wiem że jest to możliwe .Jednak z tego co napisałeś wcześniej w innym temacie ,to ja nie widzę tu szans na przyjaźń a na pewno na związek ( zwłaszcza na odległość ).
Już Ci pisałam w innym temacie ,że ten związek nie ma szans a zwłaszcza z Ukrainką .One są wszystkie nastawione na kasę . Musisz za nie płacić i musisz sponsorować je przez cały czas . Tak zostały wychowane .
Owszem ,jest szansa na przyjaźń damsko - męską ale to się zdarza bardzo rzadko .Sama przyjaźnię się z kolegą z podwórka wiele ,wiele lat i dlatego wiem że jest to możliwe .Jednak z tego co napisałeś wcześniej w innym temacie ,to ja nie widzę tu szans na przyjaźń a na pewno na związek ( zwłaszcza na odległość ).
0 x
Lubię śpiewać, lubię tańczyć,lubię zapach pomarańczy...........
Re: Strefa przyjaźni w relacji z płcią przeciwną
Jej matka jakoś sama dogina w pracy i spłaca z mężem kredyt, więc to może ona akurat tylko tak uważa, bo ją popkultura trochę zmanipulowała, że kobiecie się wszystko należy.
0 x